For the complete documentation index, see llms.txt. This page is also available as Markdown.

Apparaatbeleid en Instellingen

Bepaal wat medewerkers in het veld kunnen zien, bewerken en synchroniseren in de App.

Apparaatbeleid en instellingen bepalen hoe de OutSmart mobiele app werkt.

Gebruik ze om te bepalen wat medewerkers in de buitendienst kunnen bekijken, wijzigen en synchroniseren. U kunt instellingen globaal toepassen of per medewerker.

Hoe deze instellingen werken

Globale instellingen gelden voor alle medewerkers zonder aangepaste instellingen. Als u instellingen wijzigt voor één medewerker, krijgt die medewerker aangepaste app-instellingen.

Aangepaste instellingen volgen toekomstige globale wijzigingen niet meer. U kunt ze later indien nodig opnieuw instellen.

Belangrijkste instellingsgroepen

Deze onderdelen dekken het grootste deel van het app-gedrag:

  • Bekijk, Aanpassingen, en Functies

  • Synchroniseer, Taken, en Magazijnen

  • Klanten, Kaart, en Track en trace

App-instellingen bijwerken

1

Open de pagina

Ga naar Instellingen. Zoek naar Apparaatbeleid en Instellingen.

2

Kies het bereik

Selecteer een medewerker om één apparaatprofiel te wijzigen. Laat het medewerkersveld leeg om de standaardinstellingen bij te werken.

3

Wijzig de instellingen

Open elk onderdeel en pas de opties aan die u nodig hebt.

4

Opslaan

Klik op Opslaan. Uw wijzigingen worden direct opgeslagen.

5

Synchroniseer de app

Vraag medewerkers om de app te synchroniseren. Sluit de app daarna af en start deze opnieuw.

Veelvoorkomende voorbeelden

  • Beperk hoeveel toekomstige werkbonnen naar de app worden gesynchroniseerd.

  • Vereis een minimumaantal foto's op een werkbon.

  • Verberg klant- of prijsgegevens in de app.

FAQ

Worden wijzigingen direct toegepast?

Nee. Medewerkers moeten de app eerst synchroniseren.

Waarom zien twee medewerkers verschillende opties?

Een van hen heeft mogelijk aangepaste app-instellingen.

Kan ik één medewerker terugzetten naar de standaardinstellingen?

Ja. U kunt aangepaste app-instellingen terugzetten naar het standaardprofiel.

Gerelateerde Instellingen

Laatst bijgewerkt

Was dit nuttig?