Jortt instellen
Koppel OutSmart aan uw Jortt-account en lees hoe u de integratie kunt verbreken of opzeggen.
Jortt instellen
Koppelen OutSmart aan Jortt voordat u import- of exportinstellingen configureert.
U logt in via de Jortt-inlogpagina. OutSmart bewaart uw Jortt-wachtwoord niet.
Inleiding
Voor het instellen van Jortt zijn drie dingen nodig:
toegang tot Instellingen → Algemeen → Software-integraties
een actieve Jortt integratie in de Licentiemanager
een Jortt-account (een betaald Jortt-abonnement is nodig om facturen te maken)
Gedetailleerde uitleg
Bij de eerste koppeling opent OutSmart de Jortt-inlogpagina en vraagt u om toegang toe te staan. Nadat u toestemming hebt gegeven, toont OutSmart de gekoppelde Jortt organisatienaam zodat u kunt bevestigen dat u de juiste administratie hebt gekoppeld.
De eerste koppeling maakt in OutSmart ook drie speciale werkbonstatussen aan:
0 – Niet naar Jortt (niet naar Jortt verzonden)
1 – Naar Jortt (te factureren in Jortt)
99 – Error (er is een synchronisatiefout opgetreden)
Deze statussen bepalen welke werkbonnen de export meeneemt.
Stapsgewijze uitleg
Jortt ontkoppelen of opzeggen
Dit zijn twee verschillende acties.
Om de synchronisatie te stoppen (ontkoppelen):
Ga naar Instellingen → Algemeen → Software-integraties en open Jortt.
In het logpaneel, klik op de ontkoppelknop (power-icoon).
De synchronisatie stopt. Bestaande gegevens in OutSmart blijven behouden.
Gebruik dezelfde ontkoppelstap als u een andere Jortt-organisatie wilt koppelen: ontkoppel eerst en log daarna opnieuw in met het andere account.
Om de betaalde integratie te beëindigen (het abonnement op te zeggen):
Ontkoppelen stopt de synchronisatie, maar zegt de betaalde integratie zelf niet op. Neem voor het beëindigen van de betaalde Jortt-integratie contact op met OutSmart-support / volg het opzegproces — dit is geen selfserviceknop in de Licentiebeheerder.
Veelgestelde vragen
Verwijzingen
Jortt
Wat is Jortt?
Jortt-imports configureren
OutSmart opzeggen
Laatst bijgewerkt
Was dit nuttig?
