Een mobiel apparaat vervangen of opnieuw verbinden
Verplaats een Medewerker naar een nieuw apparaat of koppel een losgekoppeld apparaat opnieuw zonder Backoffice-gegevens te verliezen.
Medewerkers kunnen de app op elk moment opnieuw koppelen door opnieuw in te loggen.
Dit is handig wanneer zij van telefoon wisselen, van tablet wisselen of na een verbroken verbinding weer toegang moeten krijgen.
Apparaat vervangen of opnieuw verbinden
1
2
3
4
Wanneer het oude apparaat loskoppelen
Koppel het oude apparaat los wanneer het niet meer in gebruik is of wanneer u een nieuwe, schone verbinding wilt.
Dit kan worden gedaan in Gekoppelde Apparaten.
Wat niet verandert
Het vervangen of opnieuw verbinden van een apparaat verwijdert de gegevens van de Medewerker niet.
Ook worden bestaande gegevens van Werkbonnen in de Backoffice.
FAQ
Gerelateerde onderwerpen
Laatst bijgewerkt
Was dit nuttig?
