Synchroniseer de mobiele App
Werk de App bij met de nieuwste Werkbonnen, Instellingen en gesynchroniseerde gegevens uit de BackOffice.
Synchroniseren werkt de App bij met de nieuwste gegevens uit de BackOffice.
Gebruik dit wanneer nieuwe Werkbonnen, gewijzigde Instellingen of bijgewerkte Klantgegevens op het apparaat moeten verschijnen.
Wanneer synchroniseren
Synchroniseer de App wanneer:
een planner Werkbonnen heeft toegewezen of gewijzigd
een beheerder App-instellingen heeft gewijzigd
formulieren, Artikelen, Klanten of Objecten zijn bijgewerkt
de Medewerker de verwachte gegevens niet ziet
Na een wijziging in App-instellingen moeten medewerkers synchroniseren voordat de nieuwe configuratie van kracht wordt.
Synchroniseer de App
Wat synchronisatie bijwerkt
Afhankelijk van de App-instellingen kan synchronisatie het volgende bijwerken:
Werkbonnen en wijzigingen in Planning
Klanten, Objecten en Artikelen
formulieren en gerelateerde App-inhoud
App-rechten en functie-instellingen
Als synchronisatie het probleem niet oplost
Controleer deze punten:
het apparaat een internetverbinding heeft
de Medewerker is aangemeld met het juiste account
de gegevens zijn toegestaan door Apparaatbeleid en Instellingen
de App is na de synchronisatie gesloten en opnieuw geopend
Veelgestelde vragen
Gerelateerde onderwerpen
Laatst bijgewerkt
Was dit nuttig?
